De ultieme gids voor kerstversiering die u moet kennen

De ultieme gids voor kerstversiering die u moet kennen

In de aanloop naar Kerstmis voelen velen van ons een vleugje paniek over wat we voor ons huis gaan doen. Zullen we genoeg opslagruimte hebben voor al die decoraties zoals al je Lemax kersthuisjes? Waar vinden we de ruimte voor die kerstboom? Hoe kunnen we al die lichtjes en ornamenten betalen? En laten we het belangrijkste niet vergeten: Hoe kunnen we ons huis eruit laten zien als iets uit een sprookje? Met nog maar drie weken te gaan tot eerste kerstdag is het tijd om de schouders eronder te zetten en je decoratie-ideeën te verzamelen. Gelukkig kun je met een beetje planning en voorbereiding een feestelijk huis creëren dat het waard is om over naar huis te schrijven.

Decorating Basics

Laten we het eerst over versieringen hebben. Er zijn drie belangrijke soorten versieringen die u in uw kerstdecoratie kunt opnemen: – Lemax kerstdorp – Kerstbomen: De bomen zijn het middelpunt van elke kerstversiering en de eerste decoratie waar de meeste mensen aan denken. Als u wilt gaan de echte-boom route, moet u van plan om het te krijgen vroeg in het seizoen. Veel winkels beginnen de verkoop al halverwege oktober, hoewel sommige al in augustus beginnen. – Vakantielichten: U kunt verlichting opnemen in elk aspect van uw decoratie, van etalages tot inpakpapier en cadeaulabels. Als u van plan bent lichtjes te gebruiken in uw interieurdecoratie, hebt u een paar verschillende opties: – Kerstkransen: Kransen zijn een geweldige manier om wat vakantievreugde binnenshuis te brengen. U kunt ze op uw voordeur of een andere deur in uw huis. – Kerstornamenten: U kunt deze aan uw kerstboom hangen of gebruiken om andere delen van uw huis te versieren. U kunt uw favoriete ornamenten ook inlijsten, zodat u ze het hele jaar door kunt laten zien.

Opbergen en organiseren

Als u bent zoals de meeste mensen, hebt u waarschijnlijk een aantal voorwerpen die al jaren niet meer zijn gebruikt. In de haast om uw huis in te richten, wilt u ervoor zorgen dat alles wat u nodig hebt, gemakkelijk toegankelijk is. Dat betekent dat u die oude doos met het opschrift “Kerstspullen” de aandacht geeft die hij verdient. – Gebruik manden: Als je rommel hebt die je niet kunt weggooien, probeer het dan op te slaan in decoratieve manden. U kunt ze gebruiken om alles in op te bergen, van inpakpapier tot oude ornamenten. – Bewaar seizoensgebonden decoraties: Als je veel decoraties hebt die alleen nuttig zijn tijdens het kerstseizoen, probeer ze dan op te bergen in een grote picknickmand. – Gebruik de zolder: Als je de ruimte hebt, kun je je zolder gebruiken als opslagplaats voor seizoensdecoratie. – Maak een cadeau-inpakstation: Als je het hele jaar door veel cadeaus inpakt, maak dan een aangewezen plek voor je benodigdheden. – Gebruik de kelder: Als je een kelder hebt, kun je die ook gebruiken voor seizoensgebonden decoraties.

Kerstverlichting

Als je ooit kerstverlichting hebt opgehangen, weet je hoe vervelend dat kan zijn. U kunt de tijd die het kost minimaliseren door uw decoraties op te splitsen in categorieën en stap voor stap te versieren. Als u bijvoorbeeld uw hele huis wilt versieren met lichtjes, zult u een goede dag willen vinden om dat te doen. Traditioneel wordt kerstverlichting aangebracht op de dag na Thanksgiving, bekend als “Nationale dag van de verlichting”. Enkele andere tips voor het versieren met kerstverlichting: – Plan uw decoraties het hele jaar door: Als u uw decoraties van tevoren plant, kunt u verstandiger keuzes maken over waar u uw decoraties plaatst. – Gebruik een timer: Je moet misschien meer lampjes gebruiken als je geen timer hebt, maar het zal het werk veel gemakkelijker maken. – Gebruik verlengsnoeren: Als je meer vermogen nodig hebt, gebruik dan verlengsnoeren om te voorkomen dat je lampen te dicht bij je huis hebt staan. – Mix en match: Je hoeft niet alleen kerstverlichting te gebruiken. U kunt ook andere lampjes zoals rood, oranje en geel gebruiken om een herfstachtige sfeer te creëren. – Vermijd uitgebrande lampjes: Zorg ervoor dat de lampjes die u koopt het juiste wattage hebben voor uw verlichting.

Conclusie

Dat was het! Kerstmis staat voor de deur en je bent klaar om het met open armen te verwelkomen. Met deze ultieme gids voor kerstversiering weet je zeker dat je een feestelijk huis hebt dat familie en vrienden verwelkomt. Ga nu en breng Kerstmis in je huis met deze ideeën. En vergeet niet deze gids te delen met uw vrienden en familie, zodat ook zij deze kerst een feestelijk huis hebben!